Despre fabrică

Anhui HeLi Co.,Ltd  s-a înfiinţat în anul 1958 în China. Compania s-a remarcat printr-o evoluţie rapidă în domeniul stivuitoarelor. în anul 1964 s-a lansat primul stivuitor cu combustie internă iar  în anul 1985 primul stivuitor electric, urmând ca în 1991 Anhui Heli să fie clasat pe primul  loc din China pentru fabricarea şi comercializarea stivuitoarelor. Este primul producator de stivuitoare din China listat la bursa din Shanghai in 1996.
 


Ȋncepând cu anul 2006, marca de echipamente Heli se află în TOP 10 cei mai mari producători de stivuitoare din lume alaturi de brand-uri de top din domeniu. Conform statisticilor internationale Heli este numarul 1 producator de stivuitoare din China de 27 ani si numarul 7 producator de stivuitoare din lume in 2018, conform Industrial Truck Association. 

 

In anul 2016, HELI este singurul producator de stivuitoare din China cu care cunoscutul grup german JUNGHEINRICH stabileste un parteneriat si schimb de experienta. In anul 2018 este urmat de renumitul grup german ZF Group. In anul 2014 este inaugurat HELI EUROPE CENTER in Franta, in anul 2018 este deschis HELI Southeast Asia Center iar in 2019 North America Center. Toate centrele au stocuri mari de echipamente si piese de schimb originale Heli pentru a deservi rapid necesitatile distribuitorilor HELI

             

Ȋn prezent, Anhui Heli deţine o  platformă industrială  cu o capacitatea de producţie  anuală de 200.000 stivuitoare, 200.000 tone componente turnate, 600.000 cilindrii, 200.000 seturi axe de direcţie, precum şi fabricarea altor componente. Grupul industrial Heli acoperă toate etapele de producţie: productie, prelucrare, asamblare şi testare.Producatorul fabrica si exporta catre o retea mondiala alcatuita din peste 150 unici distribuitori Heli, printre care se numara si HELI Romania. 

 

„HELI lifting the future” ca misiune, reprezintă mai întâi o responsabilitate prin faptul ca intreaga echipa din spatele brand-ului Heli se preocupa in mod continuu de fabricarea unor echipamente usor de manevrat, mai performante, mai ecologice care sa imbunatateasca continuu calitatea vietii umane si a muncii.

        

Galerie
Video