Despre companie

                Heli România este reprezentantul autorizat al echipamentelor marca HELI, fabricate de Anhui Heli Co., Ltd. China, producătorul brand-ului de stivuitoare și echipamente pentru depozite HELI, ce este de peste 27 de ani cel mai mare producător de stivuitoare în  China. Conform Industrial Truck Association HELI ocupă locul Nr. 7 în TOP 10 cei mai mari producători de stivuitoare din lume în anul 2018.

                Pe piaţa din România compania este prezentă începând cu anul 2012, venind în întâmpinarea nevoilor clienţilor atât cu echipamente de ridicat şi manipulat mărfuri: Stivuitoare Diesel, Stivuitoare GPL, Electrostivuitoare, dar și cu echipamente pentru depozit precum: Transpalete Electrice cu și fără catarg, Transpalete Manuale, Rampe, Order-picker și Reachtruck. 

                Misiunea Heli România este de a oferi clienţilor săi cele mai bune echipamente şi servicii din punct de vedere calitativ, optime atât economic, cât şi tehnic, precum şi de a aduce un plus de valoare afacerii clienţilor noştri.

                Viziunea noastră constă în strânsa colaborare cu clienţii pentru a înţelege mai bine nevoile acestora şi pentru a fi consideraţi un partener de afaceri de încredere.