Despre companie

De ce HELI?

 

Heli se afla in  TOP 10 cei mai mari prducatori de stivuitoare din lume.

HELI are o  experienta de 30 ani la nivel mondial in domeniul fabricarii stivuitoarelor cu o retea vasta de reprezentanti autorizati.

Echipamentele Heli se comercializeaza in 150 de tari dintre care numai exportul catre America si tarile dezvoltate din Europa atinge 60% din totalul de stivuitoare produse anual

Heli a fost primul Centru National Tehnologic acreditat in 1995 . Cercetarea, dezvoltarea si inovarea in domeniul stivuitoarelor HELI se justifica prin lansarea mai multor game de stivuitoare:  Seria G, Seria Gll, Seria H3, Seria EFG.

Responsabilitatea sociala corporativa este un principiu de baza pentru Heli precum si promovarea unui model calitativ si durabil de productie, preocuparea fata de mediu  inconjurator si atingerea unor standarde de calitate la cel mai inalt nivel  in fabricarea echipamentelor Heli reprezinta cheia succesului si ascensiunii brandului HELI.

 

In Romania

 

Heli  FLT S.R.L. este singurul importator autorizat al stivuitoarelor marca HELI produse de Anhui Forklift Truck Group Co., Ltd. (HELI) – cel mai mare producator de stivuitoare din Asia.

Incepand cu anul 2012 HELI Romania face parte din Grupul HELI Balkani alaturi de HELI Bulgaria si HELI Serbia.
 
Grupul Heli Balkani a fost infiintat in anul 2007 cu sediul central la Sofia si cu reprezentante in Belgrad (Serbia) si Bucuresti si cu birouri si puncte service in Ruse, Plovdiv, Pleven, Veliko Tarnovo, Varna, Burgas, Stara Zagora and Blagoevgrad

Misiunea Heli Romania este de a oferi clientilor sai cele mai bune servicii si solutii din punct de vedere calitativ, optime atat economic cat si tehnic pentru logistica interna aferenta, precum si de a aduce un plus de valoare afacerii clientilor nostrii.